Belgian Ultimate League! BUL!

BUL

Op 13 februari gaat de jaarlijkse Belgian Ultimate League van start. Onze Karolingers doen dit jaar met twee ploegen mee en treden respectievelijk in de "Western" en "Northern" conference aan. 

Karolingers White begint met een match in en tegen onze vrienden van Ostend Sea Freeze. Verder spelen ze nog op 18/02 op verplaatsing bij Disco Duro (Gent). Op 03/03 en 24/03 spelen wij dan gastheer voor eerst Oostende en vervolgens voor Disco Duro. Deze matchen worden telkens afgewerkt op dinsdagavond op het kunstgrasveld van Schoonmeersen te Gent (waar we op dinsdag ook trainen, dus wel degelijk een thuisvoordeel!) 

Karolingers Black zal het in de Northern conference moeten opnemen tegen de verliezende finalist van vorig jaar, namelijk Schijnwerpers uit Antwerpen en tegen het stevige team van VOS (Sint-Niklaas). Ook Black start op verplaatsing en dit tegen de Schijnwerpers op 13/02. Een kleine week later staat de thuismatch tegen VOS op het programma (18/02 op Schoonmeersen), gevolgd door de terugmatch in Sint-Niklaas (04/03). Eindigen doen we op 10/03 tegen de Schijnwerpers op ons eigen veld. 

De winnaars van elke poule gaan door naar de final four en strijden om winnaar te worden van deze competitie. 

Wij zijn alvast gebrand om een goed resultaat neer te zetten, maar elke vocale steun is meer dan welkom: supporters op post! 

Let op: deze data staan nog niet 100% vast, hou dus zeker de site van de BUL in de gaten (www.belgianultimateleague.be) of onze Facebookpagina waar voor alle matchen ook wel een evenement zal worden aangemaakt!