Covid-19

Covid-19

Het zijn vreemde tijden voor ieder van ons, naast het stilvallen van al onze sportieve activiteiten, komen ook onze twee jaarlijkse evenementen in het gedrang: de HOLY HUCK quiz, die gepland stond op aanstaande zaterdag 11/04 en #UCK, waarvan de tweede editie op 27/28 juni (al dan niet) zou doorgaan. 

Ten gevolge van de federale maatregelen, was er geen enkele kans dat de derde Karolinger-quiz zaterdag kon doorgaan, deze hebben we dan ook in midden maart reeds afgelast. Alhoewel: uitstel is geen afstel, en aangezien we al een groot deel van onze vragen gemaakt hebben, zou het zonde zijn deze weg te smijten, dus zijn we op zoek naar een vervangdatum. We houden jullie op de hoogte wanneer deze nieuwe datum bekend is, maar we mikken momenteel op oktober van dit jaar! Hou het Facebook evenement in de gaten voor alle updates hieromtrent. Voor de quizzers onder ons: een corona-quiz-ronde is zeker niet uitgesloten... 

#UCK is een ander verhaal: De gemeente Knokke-Heist heeft beslist dat ons tornooi onder de federale maatregelen valt, wat betekent dat wij afhankelijk zijn van hoelang de lockdown nog stand houdt, of hoelang bepaalde activiteiten nog verboden worden. We zijn echter optimistisch, we willen ergens in deze moeilijke periode ook wat hoop houden op mooie vooruitzichten, dat er een kans bestaat dat het tornooi zal kunnen doorgaan eind juni. Maar, we moeten ook realistisch zijn, de veiligheid primeert, dus wij houden ons strict aan de maatregelen en zullen dit enkel laten doorgaan als de veiligheid voor iedereen kan gegarandeerd worden, en met goedkeuring van alle instanties. De deelnemende teams zijn intussen gecontacteerd, want we willen deze beslissing niet alleen nemen, en zonder teams, geen tornooi. Nadat we iedereen gehoord hebben, wordt er intern beslist als we doorgaan met de voorbereidingen ja of nee. Maar nogmaals vermelden dat wij op dit moment hoopvol zijn, en erop mikken om #UCK dit jaar te organiseren. Ook hier: hou het Facebook event of de website in de gaten. 

In tussentijd hopen wij dat iedereen gezond en wel is/blijft of wordt, en dat iedereen er samen voor zorgt dat we snel terug op een frisbeeveld kunnen staan! 

Hopelijk tot snel!

De Karolingers